About Me

My photo
Behind Every Cloud is a Kindred Spirit (BECKS)I lost my grandfather when I was 17. I had a VERY difficult time getting over it. How could I still communicate with him? I loved him so much I didn't think I could live without him. I read everything I could get my hands on to do with the "afterlife" and that started it all...the love of Ghost Hunting and the Paranormal. I have been researching the paranormal for over 30 years!! It is my way of staying in touch with my grandfather. Being a Ghost Hunter is not always as exciting as it seems on TV. Many nights I have sat in the dark and not a thing happened. BUT it is those times you DO get that one voice, that one unexplainable picture or have an experience that sends chills down your back that makes it sooo worth it all!!! My purpose of this blog is not to make people believe in ghosts but maybe to open their minds just a little bit... I LOVE this crazy thing called Ghost Hunting. It is as much a part of me as breathing. I am just a girl that refuses to accept we can't still contact our loved ones after they die. My grandfather won't let me.

10/29/2015

TEN FUN HALLOWEEN JOKES JUST FOR YOU!!!

Hope your Halloween Week is going especially BOOtifully....
  1. What do you call a skeleton that won’t work? Answer: Lazy bones
  2. Where do spooks water ski? Answer: On Lake Erie
  3. Do zombies eat popcorn with their fingers? Answer: No, they eat the fingers separately.
  4. Who was the most famous French skeleton? Answer: Napoleon Bone-apart
  5. What does a witch ask for at a hotel? Answer: Broom service
  6. Who has webbed feet and fangs? Answer: Count Quackula
  7. Where do ghost go during the day? Answer: Dayscare centers
  8. What does a skeleton order at a restaurant? Answer: Spare ribs
  9. Why didn’t the ghost go to the Halloween party? Answer: Because he didn’t have any body to go with him.
  10. Why do mummies have trouble keeping friends? Answer: Because they’re so wrapped up in them.

No comments: